zondag 12 februari 2012

Valentine

Hallo Allemaal,


Na 5 dagen migraine gehad te hebben is het mij toch nog met veel moeite gelukt om een Valentijn's kaartje te maken voor de Challenge van Annette's Creafarm. Het thema was "liefde"! Niet moeilijk zou je denken, maar met al die hoofdpijn valt het niet mee om na te denken of iets uit je handen te krijgen. Ik heb onder andere papier van papermania gebruikt, floral punch en paperframes van Nellie Snellen. Met een stansvel van Forever Friends heb ik het afgemaakt. Al met al vind ik het toch leuk geworden.

Hebben jullie al iets gemaakt voor Valentijn?                                After coping with 5 days of migraine, I made a card for Valentine, a challenge of Annette's Creafarm. The theme was "love"! Normally not very difficult to do, but with all the headeache it wasn't very easy. I used paper from papermania, the floral punch and paperframes of Nellie Snellen and finished it with Forever Friends.

Did you already make something for Valentine?


Groetjes and kind regards Henriette

4 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad een leuk kaartje geworden. Ga zelf ook nog maar even bezig niet voor Valentijn maar van alles wat.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hebben jullie elkaar aangestoken jij en Annette allebij migraine, jammer want dan kan je niet knutselen, maar het is een leuke valentijn kaart geworden op naar de fiets.
    groetjes korrie

    BeantwoordenVerwijderen