maandag 26 december 2011

Hallo allemaal



Op 1 Januari 2010 kreeg ik van mijn oudste dochter te horen dat ze in juli 2011 zou gaan trouwen. Op dat moment begin je met plannetjes te maken, Ze vertelde me dat ze voor het receptieboek een scrapbook wilde waar mensen iets konden schrijven en dat er ook foto's geplakt konden worden. Iedere keer als ze in Nigeria op visite kwam maakten we een paar blz's, zonder de foto's uiteraard.




Zelf is ze de afgelopen weken tijdens haar zwangerschapsverlof ook aan het scrappen geslagen. Hier boven zie je 2 afbeeldingen die ze zelf gescrapd heeft.



Samen houden ze heel veel van dansen en doen dit al jaren. Zelf houd ze enorm van haar eigen paardje en paardrijden. We hebben deze onderwerpen ook in de scrapbladen terug laten komen. Zelfs Sjapaz (haar paard) is ingezet tijdens de bruiloft.



Afgelopen jaar heb ik ook voor beide een eigen scrapbook gemaakt, hierover de volgende keer. Al met al was het zeer leuk om te scrappen en zeker niet altijd even gemakkelijk als je en beginner daar in bent. Maar al met al was het een mooie en fijne dag om op terug te kijken.



Dit waren een aantal voorbeelden en wij hebben zeer veel plezier gehad aan het maken van de boeken.



Groetjes Henriette                                                                                                                                      




1 opmerking:

  1. Hoi Henriette,

    Ze zien er mooi uit hoor. Een mooi naslagwerk is het geworden. Op naar het volgende boek.

    Groeten van Annette

    BeantwoordenVerwijderen