maandag 19 september 2011

Hallo allemaal,





Hier een berichtje van mij kant, ik heb op dit moment nog niet echt iets te plaatsen omdat ik druk bezig ben met allerlei doosjes en tasjes te maken. Ik woon namelijk samen met mijn man en de 2 jongste kinderen (we hebben er 5) in Lagos, Nigeria. Hier wonen we al 6 jaar ivm het werk van mijn man en met heel veel plezier. Sinds we hier wonen sta ik op Christmas Bazaars die al redelijk vroeg beginnen, de eerste is al 8 oktober. Hiervoor ben ik druk bezig ook omdat ik nog voor die tijd een week in Nederland ben. Het op die bazaars staan is begonnen met zelfgemaakte kaarten en engeltjes. Sinds 2 jaar ben ik met doosjes en tasjes begonnen van papier, De doosjes maak ik met behulp van mallen, met de cricut en pakketten waar alles in zit. De reacties zijn altijd erg leuk, ieder jaar komt er wel weer iets anders bij, maar vind het altijd ontzettend leuk om te doen. Ik beloof jullie om van de week wat doosjes/tasjes te plaatsen.

Groetjes Henriette

donderdag 8 september 2011

Mijn tweede creatie als designer.




Hallo allemaal,

Van het zelfde PDF bestand heb ik een tweede doosje gemaakt,
deze keer om er zakjes thee in te doen.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden,

Groetjes Henriette



 
 
 

woensdag 7 september 2011

Mijn eerste opdracht als designer

 Hallo allemaal,

Mijn eerste opdracht als designer was het maken van een doosje die je kunt aanvragen bij Annette. Lees op het Duo-challenge blog even naar de spelregels. Deze challenge duurt tot eind van deze maand en je kunt ook nog wat winnen. Maar lees dat zelf maar. Dit doosje was mijn bijdrage aan de challenge. Een doosje die je voor vele doeleinden kunt gebruiken.
Bedankt voor het kijken op mijn blog.

Groeten van Henriette


Welkom op mijn blog

Hallo allemaal,

Vandaag een blog aangemaakt. Ik moet nog een hoop leren hoor, maar dat zal wel lukken.
Mijn naam is Henriette en ik vind knutselen heel erg leuk. Samen met mijn Cricut Expression, de Cricut Imagine en mijn Gypsy maak ik al wat creaties. Maar moet nog veel met deze machines spelen voordat ik ze van A tot Z ken.
Vanaf 1 september mag ik mij designer noemen van Annette's Creafarm. Annette en ik kennen elkaar al een tijdje en hebben elkaar leren kennen toen ik bij haar de basistechnieken workshop van de Cricut bij haar gedaan heb. Zo is het contact eigenlijk gebleven. Ik zal dus proberen om hier mijn creaties te plaatsen die ik zo al maak. Van kaarten, scrappen, maar ook engeltjes.

Groetjes van Henriette